Konfirmant i Molde domkirke menighet 2018-2019

Konfirmant Molde domkirke menighet 2018-2019

Konfirmasjonstiden i kirken er ikke bare for deg som tror. Å være konfirmant i kirken er like mye for deg som tviler eller bare er nysgjerrig. I konfirmasjonstiden får du muligheten til å utforske mange viktige spørsmål sammen med andre.

Som konfirmant får du lære mer om Gud og deg selv. Vi snakker om livet – på godt og ondt. Samtidig får du mange nye opplevelser. Du får vokse som menneske uten krav om å prestere. Bli med på en spennende reise frem til den høytidelige konfirmasjonsdagen!

Velkommen som konfirmant i Molde domkirke!

Informasjonsmøte om konfirmanttiden for ungdommer og foresatte

Mandag 14.mai kl 19.00 i Molde domkirke

Påmelding på nett fra 15.mai

Frist for påmelding 1.juli

Invitasjon til konfirmanttiden 2018-2019 er sendt ut til medlemmer og tilhørende født 2004.

Infofolderen kan leses ved å trykke på bildet

Innmelding til konfirmsjonstiden

Du melder deg på ved fylle ut skjema når du klikker her. Påmeldingen åpner 15. mai. Hvis du likevel ønsker å delta ta kontakt med kateket Aud Marit Andreassen på e-post: aud.marit.andreassen@molde.kommune.no

Konfirmasjonsdager i Molde domkirke 2017 - 2020