Schola Cantorum - Molde domkirkes korskole

24.02.2013

Et korarbeid som vokser med deg.

Schola Cantorum - Molde domkirkes korskole er en sang –og korskole for barn og ungdom fra 4 år og oppover og øver i Molde domkirke. Korskolen består av aspirantkor, barnekor, ungdomskor og ledes av domkantor Tone Synnøve Ø Steinkopf. Korene holder konserter, deltar på enkelte av domkirkens gudstjenester, har korfester og reiser på turer og utflukter både i inn og utland. I korarbeidet legges det vekt på sangglede, lære santeknikk og utvikling av stemmen, trosopplæring, vennskap og gode opplevelser.

Aspirantkoret. Koret øver onsdager kl 17:00-17:50
For gutter og jenter fra 4 år. Her blir barna kjent med en spennende sangverden, hvor de får lære å utforske stemmen sin. Koret deltar på noen familiegudstjenester i Molde domkirke.

Barnekoret. Koret øver onsdager kl.18.00-19.30
Fra 9 år og oppover. Koret synger ved enkelte gudstjenester, holder konserter, arrangerer korfester, deltar på korstevner og reiser på turer.

Ungdomskoret.
Fra 13 år og oppover. Repertoaret her er musikalsk mer utfordrende enn for barnekoret. Ungdomskoret synger ved enkelte gudstjenester, arrangerer konserter og reiser til sangstevner og på turer i inn og utland.Ta kontakt med Tone Synnøve , tlf 900 41 393 for mer informasjon.

Vil du bli med i Molde domkirkes korskole (Schola Cantorum) kan du kontak te ToneSynnøve, tlf 900 41 393 eller kirkekontoret hverdager kl 10 – 14 tlf 71 11 14 70.