Schola Cantorum - Molde domkirkes korskole

24.02.2013

Et korarbeid som vokser med deg.

Schola Cantorum - Molde domkirkes korskole er en sang –og korskole for barn og ungdom fra 4 år og oppover og øver i Molde domkirke. Korskolen består av aspirantkor, barnekor, ungdomskor og ledes av domkantor Tone Synnøve Ø Steinkopf. Korene holder konserter, deltar på enkelte av domkirkens gudstjenester, har korfester og reiser på turer og utflukter både i inn og utland. I korarbeidet legges det vekt på sangglede, lære santeknikk og utvikling av stemmen, trosopplæring, vennskap og gode opplevelser.

Aspirantkoret. Koret øver onsdager kl 16:45-17:45
For gutter og jenter fra 4 år. Her blir barna kjent med en spennende sangverden, hvor de får lære å utforske stemmen sin. Koret deltar på noen familiegudstjenester i Molde domkirke.

Barnekoret. Koret øver onsdager kl.18.00-19.30
Fra 9 – 12 år. Koret synger ved enkelte gudstjenester, holder konserter, arrangerer korfester, deltar på korstevner og reiser på turer.

Ungdomskoret. Øver tirsdager kl.17.00-18.30
Fra 13 år og oppover. Repertoaret her er musikalsk mer utfordrende enn for barnekoret. Ungdomskoret synger ved enkelte gudstjenester, arrangerer konserter og reiser til sangstevner og på turer i inn og utland.

Vil du bli med i Molde domkirkes korskole S(chola Cantorum) kan du ringe Molde domkirke hverdager kl 10 – 14 tlf 71 11 14 70.