Tårnagenthelg i Røvik kirke

29.10.2015

Bli med på Tårnagenthelg i Røvik kirke!

En annerledes helg

Denne helgen inviterer vi 8 og 9-åringer (barn født i 2008 og 2009) i Røvik og Veøy menighet samt på  Bolsøya, til å være Tårnagenter i Røvik kirke. Sammen skal vi utforske kirken, Bibelen, tårnet og klokkene. Agentene vil i løpet av disse dagene måtte løse oppdrag og mysterier, de vil få en egen agentkode og på søndagen vil alle som kommer til gudstjeneste på Nesjestranda bedehus få vite noe av det agentene har funnet ut.

Alle agentene bor hjemme, men vil være sammen både lørdag og søndag. Agentene møtes i kirken lørdag 25.november kl 15:30. Vi holder på til ca kl 19:30. Søndag 26.november treffes vi igjen kl 09:45 på Nesjestranda bedehus og holder på til kirkekaffen er ferdig ca kl 12:30. Foreldre, søsken og venner inviteres til gudstjenesten som selvfølgelig er en Tårnagentgudstjeneste.

Englevakter

Til dere som har barn i målgruppa: Har dere lyst til å oppleve noe av helga sammen med barna i kirken? Da kan dere melde dere til å være Englevakter! En Englevakt er en som er med noen timer i løpet av lørdagen og hjelper til med praktiske oppgaver, følger barna opp i kirketårnet, hjelper til å servere mat osv.

Påmelding

Påmelding for barn og Englevakter skjer innen tirsdag 21.november 2017. Klikk her for påmelding. Har du spørsmål: ta kontakt med Bolsøy kirkekontor 71 11 15 90 eller mail til ingunn.skartveit.folde@molde.kommune.no