Babysang i Røvik kirke

10.02.2017

Vi starter opp igjen med Babysang i Røvik kirke torsdager kl 1030-1200. Dette er et åpent tilbud for små barn (0-12 mnd) med forelder/ledsager.

Datoer for våren 2017:

16. feb,  2. mars, 9. mars, 23. mars, 6. april, 20. april, 27. april og 4. mai.

PROGRAM FOR DAGEN ER:
10:30    Registrering av barn og voksne
10:40    Musikkstund
11:10    Lunsj
12:00    Treffet avsluttes

Ta med matpakke, vi serverer te/kaffe og frukt. Pris: 100,- pr semester som betales kontant.

MÅLSETTING
 Vi har en tredelt målsetting:
- Vi ønsker å støtte oppunder trosformidlingen i hjemmet ved å synge kristne sanger i kombinasjon med andre sanger, rim og regler. Vi markerer kristne høytider som jul og påske.
- Vi ønsker å styrke det positive samspillet mellom barnet og barnets foreldre eller andre omsorgspersoner.
- Vi ønsker å legge til rette for en sosial møteplass.

LEDERE
Leder for Babysang er Ingrid Margrete Winter-Hjelm, menighetsmusiker i Bolsøy.

Alice Marie Nesje og Berit Fostervold danner en ressursgruppe som hjelper til med praktiske oppgaver og gjerne vugger og bærer den lille så mor /far får spist lunsj.

Foreldre trenger ingen musikalske ferdigheter for å være med – for barnet har de verdens fineste stemme uansett!

Hjertelig velkommen!

Klikk her for registrering.