Tårnagenthelg i Kleive kirke 3-4 mars

20.01.2016

En annerledes helg
Denne helgen inviterer vi 9 og 10-åringer (barn født i 2008 og 2009) i Kleive menighet til kirka. Sammen skal vi utforske kirken, Bibelen, tårnet og klokkene. Agentene vil i løpet av disse dagene måtte løse oppdrag og mysterier, de vil få en egen agentkode og på søndagen vil alle som kommer til kirken får vite noe av det agentene har funnet ut.

Alle agentene bor hjemme, men vil være sammen både lørdag og søndag. Agentene møtes i kirken lørdag 3.mars kl 15:30. Vi holder på til ca kl 19:30. Søndag 4.mars treffes vi igjen kl 09:45 og holder på til kirkekaffen er ferdig ca kl 12:30. Foreldre, søsken og venner inviteres til å bli med på gudstjenesten som starter kl 11.
Kirketårn, symboljakt eller oppdrag og mysterier
Har du lyst å gå på skattejakt i kirken? Lurer du på hva slags mysterier du finner i Bibelen? Vet du at det står noe utenpå alle landets kirkeklokker? Over hele landet har barn de siste  årene vært tårnagenter i kirka si. På forsida kan du se bilder fra da vi hadde Tårnagenthelg i Røvik kirke og i Sekken kirke. Vi håper at du har lyst å være med! Det koster 50 kr å delta.

Englevakter
Til dere som har barn i målgruppa: Har dere lyst til å oppleve noe av helga sammen med barna i kirken? Da kan dere melde dere til å være Englevakter! En Englevakt er en som er med noen timer i løpet av lørdagen og hjelper til med praktiske oppgaver, følger barna opp i kirketårnet, hjelper til å servere mat osv.

Påmelding
Påmelding for barn og Englevakter skjer innen onsdag 28.februar ved å klikke på denne lenken og registrere deg

Har du spørsmål: ta kontakt med Bolsøy kirkekontor 90707481 eller mail til ingunn.skartveit.folde@molde.kommune.no

Invitasjonen er sendt til alle døpte 9/10-åringer . Men barn som ikke er døpt eller som tilhører andre kirkesamfunn er også hjertelig velkommen til å være med!

Hilsen fra Kleive menighet,
Jan Erik Syvertsen                 Ingunn Skartveit Folde