Tårnagenthelg i Røbekk kirke

30.09.2016

Bli med på Tårnagenthelg i Røbekk kirke!

Lørdag 21. og søndag 22.oktober 2017 inviteres du til å være Tårnagent i kirka!

Som en del av trosopplæringstilbudet i Bolsøy menighet inviterer vi 3.klassinger (barn født i 2009) til å være Tårnagenter i Røbekk kirke. Her kan du utforske kirken, Bibelen, tårnet og klokkene. Agentene vil i løpet av disse dagene måtte løse oppdrag og mysterier, de vil få en egen agentkode og på søndagen vil alle som kommer til kirken få vite litt om hva agentene har funnet ut.

Alle agentene bor hjemme, men vil være sammen både lørdag og søndag. Agentene møtes i kirken lørdag 21.oktober kl 16:00. Vi holder på til ca kl 20:00. Søndag treffes vi igjen kl 09:45 og holder på til kirkekaffen er ferdig ca kl 13:00. Foreldre, søsken og venner inviteres til gudstjenesten som selvfølgelig er en Tårnagentgudstjeneste.

Vi håper at du har lyst å være med! Det koster 50 kr å delta.

Englevakter
Til dere som har barn i målgruppa: Har dere lyst til å oppleve noe av helga sammen med barna i kirken? Da kan dere melde dere til å være Englevakter! En Englevakt er en som er med noen timer i løpet av lørdagen og hjelper til med praktiske oppgaver, følger barna opp i kirketårnet, hjelper til å servere mat osv.

Påmelding
Påmelding for barn og Englevakter skjer innen onsdag 18.okt. 2018. Meld deg på her. Har du spørsmål: ta kontakt med Bolsøy kirkekontor 71 11 15 90 eller Ingunn Skartveit Folde 90707481

Invitasjon er sendt i posten til barn tilhørende Kviltorp skolekrets, som er født i 2009 og døpt i Den norske kirke. Barn som ikke er døpt eller som tilhører andre kirkesamfunn er også hjertelig velkommen til å være med. Skulle noen ikke ha fått invitasjon, kontakt kirkekontoret 71111590.

Ingunn Skartveit Folde       Inger Marie Lillevik
-menighetspedagog-         -kateket-