Lys våken i Molde domkirke

27.11.2017

Bli med på adventsnatt i kirken!

Helgen 9.-10. desember, ønsker vi barn født i 2006,  velkommen til en ny og spennende opplevelse i Molde domkirke.

Vi ønsker at alle 11-åringene skal få være med å feire kirkens nyttår, som er første søndag i advent. Denne feiringen kalles Lys Våken. Arrangementet foregår i hele Norge og er en del av trosopplæringen i Den norske kirke. I år er det også en spesiell søndag for Molde domkirke, for kirka feirer 60 årsdag denne søndagen, så det blir en ekstra spennende gudstjeneste Lys Våken avsluttes med i år!

Hvis deres 11-åring har behov for oppfølging eller tilrettelegging som vi trenger å vite noe om, gi oss beskjed om dette. Så vil vi sørge for at LysVåken blir en flott opplevelse for alle sammen.

Har du pørsmål? Ta kontakt med Gunnar Bergem, trosopplæringsarbeider i Molde domkirke

gunnar.bergem@molde.kommune.no