Bli med på Tårnagenthelg i Molde domkirke!

05.04.2017

Lørdag 22. og 23. april 2017 inviteres tårnagenter til domkirka for å løse oppdrag og mysterier.

Agenter på 3. trinn.

Vi trenger agenter  til å løse oppdrag og mysterier i kirka!

Håper derfor mange agenter  vil være med på  TÅRNAGENTHELG 22. og 23. april i Molde domkirke. Alle 3. klassinger som er medlemmer eller tilhørende Molde domkirke blir invitert. Det er to agentmøter med oppdrag i kirkerommet, på kirkeloftet og i tårnet (1.nivå).  Kirka og bibelens fortellinger skal utforskes.

Lørdag, 22. april, kl. 13.00-17.00 (taco ca. kl. 15.00)

Søndag, 23. april, kl. 10.30-12.30 (tårnagentgudstjeneste med kirkekaffe)

Foresatte, eventuelle søsken, faddere og venner er også invitert til å være med på gudstjenesten. Som agent får du utdelt agentbevis, buff, tårnagent CD og kanskje til og med dusør…?

Meld deg på her  innen mandag, 17. april.

NB! Si fra om det er noe vi bør vite om deg i forhold til allergier, behov og annet. Da er det lettere å legge til rette for at det blir kjekt å være med for alleJ Hvis noen foresatte kan tenke seg å hjelpe til med praktiske ting, f.eks tilordning av mat på lørdag, hadde det vært flott. Si fra pr tlf: 71111470 eller mail: molde.domkirke@molde.kommune.no

Håper du blir med!

Med vennlig hilsen Molde domkirke