Bli med på TÅRNAGENTHELG i Molde domkirke!

23.03.2018

Lørdag 21. og 22. april 2018 inviteres tårnagenter til domkirka for å løse oppdrag og mysterier.

Til alle agenter på 3. trinn.

Vi trenger agenter  til å løse oppdrag og mysterier i kirka!

Håper derfor mange agenter  vil være med på  TÅRNAGENTHELG 21. og 22. april i Molde domkirke. Alle 3. klassinger som er medlemmer eller tilhørende Molde domkirke blir invitert.
Det blir to agentmøter med oppdrag i kirkerommet, på kirkeloftet og i tårnet (1.nivå).  Både kirka og bibelens fortellinger skal utforskes.

Lørdag 21. april  kl. 16.00-20.00 (pizzasnurrer ca. kl. 18.00)

Søndag 22. april  kl. 10.30-12.30 (tårnagentgudstjeneste med kirkekaffe)

Foresatte, eventuelle søsken, faddere og venner er også invitert til å være med på gudstjenesten. Som agent får du utdelt agentbevis, buff, tårnagent CD og kanskje til og med dusør…?

Meld deg på til:

liv.kari.sigerseth@molde.kommune.no  innen onsdag, 18. april.  HUSK: Fullt navn, adresse, fødselsdato, mobilnummer og epost. Evt allergier.

NB! Si fra om det er noe vi bør vite om deg i forhold til allergier, behov og annet. Da er det lettere å legge til rette for at det blir kjekt å være med for alle. Hvis noen foresatte kan tenke seg å hjelpe til med praktiske ting, f.eks tilordning av mat på lørdag, hadde det vært flott. Si fra pr sms: 92446547 eller mail: liv.kari.sigerseth@molde.kommune.no

Håper du blir med!

Med vennlig hilsen Molde domkirke