ONSDAGSKAFFE i kirkekjelleren, Molde domkirke.

02.08.2017

MØTEPLASS I SJØMANNSKIRKE-STIL; servering av vafler/kaffe, aviskrok, god prat med inkluderende miljø.

Annenhver onsdag er det ONSDAGSKAFFE i domkirkekjelleren. Dette er et åpent arrangement for alle som ønsker et fellesskap å være i. Her blir alle tatt godt imot – ingen trenger å være redd for å komme alene. Serveringen er gratis, men en kan legge igjen litt penger i en kollekt-skål så vi dekker utgiftene til innkjøp.

ÅPENT mellom kl 11 og 13. Programdel kl 12; gjester med ulike tema. Vi avslutter alltid programdelen med å be Fader vår sammen.

TO INNGANGER til kirkekjelleren. TRAPPEFRI  INNGANG fra nedsiden av kirka (gaten heter Kirkekråpet; rett bak Aandahls). INNGANG MED TRAPP; sideinngang til kirka, rund hjørnet til høyre for hovedinngangen.

Det blir satt ut plakat ved inngangene.

For spørsmål, kontakt diakon Kristin E. Ervik tlf arbeid 71 11 14 62  eller mail kristin.ervik@molde.kommune.no

DATOER HØST 2017:

13. september Tema: NMS Gjenbruk v/ Eldrid  Nerheim og Arne Vigestad

27. september Tema: Evangelisten Markus v/ Konrad Moe

11. oktober Tema: Kviltorp Camping v/ Terje og Asle Nakken

25. oktober Tema: Dikt og salmer av og ved Kristin Reitan

8. november Tema: Havlandets døtre v/ Leo Oterhals

22. november Tema: Flyktninger v/Ingrid og Anders Thorn

6. desember Juleavslutning.

Tema: Julekort v/ Konrad Moe. Sang av Pensjonistkoret. Allsang.