TAFFEL - middag sammen med flere.

12.10.2017

Sammfunnet forandrer seg, og flere voksne lever store deler av livet alene. Hvis dette gjelder deg, og du er i yrkesaktiv alder, så ønsker vi å invitere deg til TAFFEL. Formål: En arena for kjennskap og vennskap og en OK mandagsmiddag :) Påmelding til Kristin E. Ervik (diakon) mob 99 42 52 98. Senest kl 8:30 mandag morgen (for innkjøp), men gjerne før! Du kan også søke opp facebook siden vår, og spørre om å bli medlem. Kan melde seg  på også der. Skummelt? Gjør det likevel!

Sted: SubUrban kafè i Molde domkirke. Inngang gamle kontorinngangen til kirka - innerst ved parkeringen på nordveggen til kirka.

Tid: Kl 17:00 til 19:00

Pris: Kr 80,- Betales på kortautomat eller VIPPS.

Gi beskjed om eventuelle allergier.

Program kl 17: Velkommen v/ arrangørene May Sissel S og Kristin E. 5 minutters "ord for dagen". Middag i uformell setting. Velkommen!

Datoer for vårsemesteret 2018: 22. januar - 26. februar - 19. mars.