Foreldrekurs - å velge det varme blikket

 

14.12.2017

Foreldrekurs - å velge det varme blikket
24. januar kl 19-22.00 

Hvordan være både trygge, tydelige og greie foreldre?

Vi lever i en tid med mange gode og varme foreldre som setter barna først. Dagens barn får utrolig mye, men takknemlighet er ikke alltid resultatet. Det er tydeligvis ikke nok å være uendelig tålmodig og grei med barna. Det er heller ikke nok å være så streng at det skaper avstand og konflikt.

Liv Berit Heimstad Tønnessen kommer til Molde 24. januar. Liv Berit er pedagog, inspirator og har holdt foredrag siden 1993. Foredragene hennes er uten moralsk pekefinger, men gir mot og håp. Vi håper denne kvelden vil gi deg aha-opplevelser og praktisk hjelp til å sette grenser, samtidig som barnets følelser blir tatt på alvor.

"Liv Berit er dønn ærlig. Svært tydelig. Herlig selvironi.” Boken Å velge det varme blikket fikk terningkast seks fra Vidunderpappa og er ute i tredje opplag. Skrevet til deg som føler du får det til og til deg som trenger gode råd.
Les første kapittel i boka her: https://issuu.com/kommuneforlaget/docs/issu____velge?e=15957595%252F38388051

Dette er en kveld for foreldre, men også for alle dere som er viktige voksne for barn: besteforeldre, tanter/onkler, ansatte og frivillige i barne- og ungdomsarbeid. Der dere er to foreldre som samarbeider om barnet, prioriter å komme begge.

Du kan melde deg på her (betaling skjer i døra): https://weekend.hoopla.no/sales/foreldrekurs


Tid: Onsdag 24. januar kl19-22

Sted: Røbekk kirkesenter

Pris: 150kr per person, 200 kr per par

Bevertning: Det vil bli servert drikke og forfriskninger

Arrangør: Den Norske Kirke og Molde-fellesskapet