Molde Soul children

21.12.2017

Molde Soul children relanseres!

Mandag 29. januar blir første øvelse for det nye Molde Soul children på Røbekk Kirkesenter! En arbeidsgruppe bestående av ressurspersoner fra ulike kirkelige sammenhenger har i høst jobbet hardt for å relansere Molde Soul children. Det er stort fokus på at koret skal være for hele Molde. Crewet består nå av leder Ann Kristin Tosterud Eriksen, Mari Dahle Moltu, Anne Kristine Bollestad og Lovise Eriksen Almklov og flere vil det bli.

Soul Children-bevegelsen er verdens raskest voksende kor-bevegelse. Det er ikke bare i Molde det jobbes med å få opp kor. Det jobbes f.eks. i Japan og Kenya akkurat i disse dager. Vi ønsker deg velkommen inn i noe som er mye mer enn et "arbeid", men en bevegelse. Alle er velkommen! Enten du tror på Jesus eller ikke, enten du kan synge eller liker bedre å danse eller styre lyd. Alle er velkommen!

Øvelsene vil være annenhver uke kl 1730 - 1900 på Røbekk Kirkesenter (vest for Røbekk kirke).

Koret er for deg som går i 5. klasse og oppover.

Se soulchildren.no/molde for mer informasjon og link til påmelding.

Ved spørsmål ta kontakt med mattis@normisjon.no