Velkommen til Etter Skoletid

19.09.2018

Etter skoletid er for alle 5.klassinger i Molde. Her er det lek, lekser og kirke.

Etter skoletid er et tilbud for de som går i femteklasse. Vi møtes onsdager kl. 13.45 til 16.00. Oppstart er 17. oktober, og fortsetter hver onsdag frem til 6.desember, og videre etter jul, i vinterhalvåret når det ikke er skoleferie.

Etter Skoletid er en aktivitet under trosopplæringa i Molde Domkirke. Barn som er døpt i Den Norske kirke får invitasjon tilsendt i posten, men alle 5. klassinger er velkomne.
Her får en mulighet til å bli bedre kjent med andre 5. klassinger, kirka, Jesus, Bibelen og kristen tro.

Du kan boltre deg i klatreveggen, spille airhockey, biljard, bordtennis, fotballspill og brettspill.
Midtveis tar vi en time-out der vi blir bedre kjent med blant annet viktige personer i Bibelen.

Alle samlingene starter med et måltid. Hva vi spiser varierer. Det kan være suppe, pølse med brød osv. Maten er rimelig. For 20 kr spiser de fleste seg mette.

Hvem, hva og hvor?

Hvem: Femteklassinger

Hva: Mat, leik, time out, aktivitet og leksehjelp

Hvor: Klubblokalet i domkirkekjelleren. Inngang fra Kirkekjelleren.

Påmeldig kan du gjøre her!