Julaften i kirkene

Det blir gudstjenester på julaften også i år! Planen nå er å arrangere normalt antall gudstjenester.

Gudsjenestene kan gjennomøfres med kun 50 tilstede og det betyr færre i kirkene enn det vi er vant til. Vi kommer derfor til å legge ttilrette for påmelding slik at de som ønsker å delta kan planlegge dette og vite at de får plass.

Påmelding bli tilgjengelig mandag 14 desember. Nærmere iInfo om dette vil bli gitt både her på websiden vår, facebooksidene våre og i Romsdals budstikke. Det er ikke mulig å melde seg på før dette, heller ikke via e-post eller telefon.

Vi planlegger også å strømme flere gudstjenester på julaften slik at det er mulig å få oppleve julaften i kirkene for flere. Vi kommer med mer info om dette når det nærmer seg.