Digital Basar - Røbekk kirkesenter

I mai er det basar med mange flotte gevinster til inntekt for Røbekk Kirkesenter. Bli med!

Fra 1. - 31.mai 2021 kan du kjøpe lodd til inntekt for Røbekk kirkesenter!

Her er det mange fantastiske gevinster til kun kr 20,- pr lodd.

Vi ønsker med inntektene fra loddsalget å betale ned på lånet som har muliggjort bygging av kirkesenteret, som gleder både barn og voksne i ulike aktiviteter hver dag.

Tusen takk til dere som har gitt oss gevinster. Vi annonserer via Facebook senere en trekningsdato for juni, og håper vi utfra smittevern situasjonen kan få muligheten til å åpne dørene til felles trekning og hyggelig samvær.

Der stiller vi ut alle gevinster og trekker vinnere. Hvis dette ikke blir mulig, skjer trekningen digitalt.

Lodd kjøper du ved å VIPPSE direkte til Røbekk kirkesenter på nr 126 599 kun i tidsrommet 1-31.mai, og HUSK skriv navn, antall lodd og  MAI-BASAR i meldingsboksen.

Ta kontakt med menighetsrådsleder Anette Stranden på 92211226 eller Bolsøy kirkekontor v/Eva Wentzel på 99266931 om du ikke har VIPPS, og de vil hjelpe deg med loddsalget.

Alle medlemmene i Bolsøy menighetsråd selger lodd.

En stor takk til dere som vil støtte oss på denne måten.

Lykke til, vi gleder oss til å trekke vinnerne.

Hilsen Bolsøy menighetsråd.