Alle rettigheter 2019 Molde kirkelige fellesråd

Ledig stilling: Kirketjener i Molde domkirke

Har du lyst til å være med å ta være med å ta vare på Molde domkirke og legge tilrette for aktivitetene i kirken kan dette være jobben for deg!

Kirketjener i Molde domkirke. Fast stilling, 100 %.

Molde kirkelige fellesråd har ledig stilling som Kirketjener i Molde domkirke Vi søker etter en person som er engasjert og motivert for å følge opp og ta vare på kirkebygget, legge praktisk til rette for aktivitetene og delta med praktiske oppgaver i gudstjenester og kirkelige handlinger.

Kirketjeneren har ansvar for at kirkebygget er rengjort, presentabelt, tilgjengelig og i god stand slik at gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangement kan gjennomføres på en god måte.

Kirketjeneren har en synlig og viktig rolle i møte med besøkende og kirkens samarbeidspartnere, og ved deltakelse i gudstjenester, kirkelige handlinger og konserter/andre arrangement.

Kirketjeneren samarbeider med renholder/kirketjener (50% stilling) og kirkens øvrige ansatte.

Arbeidsoppgaver:

• Praktisk tilrettelegging for arrangement i domkirkens lokaler.
  • Deltakelse med praktiske oppgaver ved gudstjenester og kirkelige handlinger, herunder ansvar for lydstyring.
  • Renhold av kirkerommet og bygget for øvrig.
  • Vaktmesterfunksjon - oppfølging ute og inne, samt enkle vedlikeholdsoppgaver.
  • Brannvern- og teknisk oppfølging av bygningene.
  • Deltakelse i stabsmøter og felles planlegging av arrangement.
  • Helgearbeid og noe kveldsarbeid inngår i stillingen med arbeid ved gudstjenester, konserter og evt andre arrangement to til tre helger per måned.

Kvalifikasjoner:

• Erfaring fra arbeid med oppfølging av bygninger.
  • Erfaring med renhold av bygninger.
  • Søker må være medlem av Den norske kirke. Tilsetting skjer etter gjeldende lover og regler. Politiattest fremlegges i henhold til kirkelovens § 29.

Personlige egenskaper:

• Vilje og evne til samarbeid.
  • Imøtekommende.
  • Strukturert.
  • Evne til å arbeide selvstendig.
  • Personlig egnethet vil bli særlig vektlagt

Vi tilbyr:

• Fleksibel arbeidstid
  • Godt stabsfellesskap.
  • Lønn etter gjeldende satser.
  • God pensjonsordning i KLP.
  • Telefongodtgjøring.

Søknad og kontaktinfo: