Alle rettigheter 2020 Molde kirkelige fellesråd

Dåpsskole for 6-åringer

Skal du starte på skolen til høsten? Mens du venter på første skoledag kan du bli med på dåpsskolen!

Som en del av menighetens trosopplæring inviteres 6-åringene til dåpsskole i løpet av vårsemesteret. Først ut er Røvik og Veøy menighet som har dåpsskole for 6-åringer på Skålahalvøya og Bolsøya. Dåpsskolen har 3 samlinger. To på ettermiddagstid, samt en gudstjeneste for små og store, der 6-årsboka deles ut. Dato for samlingene er: Torsdag 23.januar kl.17.00-18.30 i Veøy kirke, søndag 26.januar kl.11.00 på Nesjestranda bedehus (gudstjeneste) og torsdag 30.januar kl.17.00-18.30 i Veøy kirke.

Klikk her for å komme til påmelding til dåpsskolen.

Det blir også dåpsskole i Kleive menighet med gudstjeneste 1.mars og i Bolsøy menighet med gudstjeneste 29.mars. Flere datoer kommer etterhvert. Invitasjon sendes i posten til barn i målgruppa.