Nå kan vi samles til gudstjeneste igjen!

Fra denne uken blir det gudstjenester i Molde domkirke.

Molde domkirke menighet starter opp med forenklede gudstjenester med nattverd i forbindelse med «Åpen kirke» som vi har tirsdag, torsdag og søndag. NB! Merk deg tidspunktet for den enkelte gudstjeneste, de avviker fra våre ordinære tidspunkt.

Antall personer som kan delta i en gudstjeneste er 50, inklusiv medvirkende. For at flest mulig skal få anledning til å komme, er de tre første gudstjenestene like. Oppfordringen er at en da velger å gå på en av disse gudstjenestene og gir mulighet for andre til å gå de andre dagene. Grensen på 50 personer vil bli håndhevet. Om du kommer til et skilt der det står at kirken er full, så kom igjen ved neste anledning.

Fra søndag 24. mai er målsettingen at vi skal være tilbake til den opprinnelige gudstjenesteplanen vi har. Fra da av blir det gudstjenester hver søndag kl.11.00 i domkirken. Så får vi se hvilke rammer myndighetene da gir for mange som kan samles.

Frem til 24. mai er gudstjenesteplanen slik:

Søndag 10.mai kl.12.00: Forenklet gudstjeneste med nattverd

Tirsdag 12. mai kl.12.00: Forenklet gudstjeneste med nattverd

Torsdag 14. mai kl.18.00: Forenklet gudstjeneste med nattverd

Søndag 17. mai: Ingen gudstjeneste og heller ikke «Åpen kirke».

Tirsdag 19.mai kl.12.00: Forenklet gudstjeneste med nattverd

Torsdag 21.mai kl.18.00: Forenklet gudstjeneste med nattverd