Har du mottatt brev om tilhørigordningen?


Bor du i Molde, eller barnet ditt er døpt i Molde, finner du lokal informasjon her.

 

Tilhørigordnigen innebærer at barn av foreldre der en av de er medlem i Den norske kirke, er registrert i kirkens medlemsregister som tilhørig selv om de ikke er dølpt og på den måten blitt registrert som medlem. 1. januar 2021 opphører denne lovpålagte tilhørigordningen i Den norske kirke, som gjør at tilhørige barn slettes fra kirkens medlemsregister.Alle berørte av endringen får nå i november  et brev i digital postkasse eller posten, med informasjon om hvordan en fortsatt kan få informasjon fra kirken.

Er barnet ditt døpt i en av kirkene i Molde (eller tidligere Midsund og Nesset)?
Du kan ha mottatt brev selv om du, om du er mellom 15 og 18 år, eller ett av barna dine er døpt. Dette skyldes at vi dessverre har noen feil i medlemsregisteret som følge av enkelte overføringsproblemer mellom lokalt og sentralt register.

Du kan kontakte kirkekontoret for å finne ut av dette, og vi retter da opp den sentrale registreringen. med en gang. Kirkekontoret kan nås på telefon 71 11 14 70 (kl 10.00 - 14.00) eller på e-post kirken@molde.kirken.no

Dersom du har barn som ikke er døpt men likevel ønsker informasjon om kirkens aktiviteter:
Vi har fra 2021 ikke anledning til å sende informasjon om kirkens aktiviteter til barn som ikke er døpt. Dersom du som er forelder/foresatt til et barn under 15 år som ikke er døpt, og likevel ønsker å motta invitasjoner til aktiviteter for barn i kirken, kan du oppgi navn og fødselsdato for barnet på Min side. Da vil vi kunne sende informasjon på samme måte som til de som er døpt.

Dersom du er mellom 15 og 18 år og står registrert som tilhørig, må du bli medlem i kirken for å få tilsendt informasjon. Les mer om dåp og medlemskap i kirken her.

Mer informasjon:
Du finner mer informasjon på kirken sentralt sine web-sider Klikk her for mer info

Tilbake