Velkommen til "Middag for små og store" i Molde domkirke!

"Middag for små og store" er en god møteplass, åpen for alle, i alle aldere. Kom alene, sammen med venner eller familie.

Molde domkirke menighet ønsker å skape rom for nye vennskap, samtaler om tro og liv, og en plass å høre til.

Middagen er i kirkestua. Inngang via "Kirkekråpet" bak Aandahls.

Molde domkirke menighet følger til enhver tid gjeldende smittevernregler!

Datoer i høstsemesteret:

29.september, 27. oktober og 24. november.

"Fleksimiddag" fra kl 16.30 - 17.45. "Time out" ca 17.35, hvor blir bibelfortelling og sang. Formidlingen er tilrettelagt for de yngste, men et godt "input" for alle aldre.

Fast meny: Tikka Masala gryte med kylling, ris og salat. Gluten og laktosefri.

PÅMELDING på sms til kateket Aud Marit Andreassen, 48087309 innen tirsdag kveld (dagen før hver samling). Gi beskjed om antall personer.

Kr. 50 pr pers, maks kr. 150.- pr familie. Betales med VIPPS når dere kommer. Kontanter ok om du ikke har VIPPS.

Informasjon om Arken søndagsskole og "Gudstjenester for små og store" finner du her