Velkommen til "Middag for små og store" i Molde domkirke!

"Middag for små og store" er en god møteplass, åpen for alle, i alle aldere. Kom alene, sammen med venner eller familie. Neste middag er 24.november. Husk påmelding!

Molde domkirke menighet ønsker å skape rom for nye vennskap, samtaler om tro og liv, og en plass å høre til.

Middagen er i kirkestua. Inngang via "Kirkekråpet" bak Aandahls.

Datoer i høstsemesteret:

29.september, 27. oktober og 24. november.

"Fleksimiddag" fra kl 16.30 - 17.45. "Time out" ca 17.35, hvor blir bibelfortelling og sang. Formidlingen er tilrettelagt for de yngste, men et godt "input" for alle aldre.

Fast meny: Tikka Masala gryte med kylling, ris og salat. Gluten og laktosefri.

PÅMELDING på sms til menighetsarbeider, Liv-Kari Sigerseth, på mobilnr. 92446547 innen tirsdag kveld. Gi beskjed om antall personer og evt allergier.

Kr. 50 pr pers, maks kr. 150.- pr familie. Betales med VIPPS når dere kommer. Kontanter ok om du ikke har VIPPS.

Molde domkirke menighet gleder seg over å kunne åpne opp alle arrangementer igjen. Fortsatt viktig med god håndhygiene og å være hjemme om du ikke er frisk. Velkommen til små og store!

Informasjon om Arken søndagsskole og "Gudstjenester for små og store" finner du her