Nytt kurs i Bønn og bevegelse


Kristussentrert yoga på Røbekk kirkesenter

 

Diakonen i Røbekk kirke følger opp prøveprosjektet med Kristussentrert yoga, med nye samlinger. 

Om du ønsker å praktisere en treningsform som også handler om meditasjon og bønn?
Da kan kanskje Kristus-sentrert yoga være noe for deg?
Kristus-sentrert yoga er øvelser for hele mennesket; for kropp, sjel og ånd.

Over 6 tirsdagskvelder kan du være med på:

  • Bønn og bevegelse som hjelper deg til å samle deg om Gud og som åpner opp for hvile i Guds nærvær. Bønn og bevegelse krever ikke perfekte bevegelser, men inviterer deg til å stille deg til rådighet for Guds berøring og viser deg hvordan kroppen kan hjelpe deg til å falle til ro.
  • Vi bruker bønn og meditasjon i kristen tradisjon der de fysiske øvelsene, og der bevissthet om pusten vår, er med på å forberede kroppen til meditasjon og bønn.
  • Avslutning med avspenning og velsignelse

Kurset har begrenset plass.
Det vil kunne passe for alle, også for de som ikke har erfaring med yoga. Timene tilrettelegges av diakon Rigmor Dahl som leder timene sammen med Eva Julia Krohn som har lang erfaring med å lede grupper innen klassisk yoga.

Tidspunkt: Tidspunkt: Dørene åpnes kl. 18. 30 og gir mulighet til en rolig forberedelse til timen. Her kan du få en kopp te/kaffe, tenne lys eller bare slappe av til timen starter kl. 19.00-20.00. 

Datoene: 1., 8., 15., 22. februar, og 1., og 8.mars

Sted: Røbekk kirkesenter.

Praktisk: Ta med komfortable klær, yogamatte, et lite teppe og pute (yogamatte kan for eksempel kjøpes på Biltema eller Outlet for ca. 150,-)

Påmelding/betaling:

Kurset koster: kr. 600,- og det er påmelding og betaling innen søndag 30. januar. Kontakt: Rigmor Dahl e- post: rigmor.dahl@molde.kirken.no  mobil: 950 42 759 fra kl. 9. 00-15. 00

Betaling på Vipps: 12 65 99 (Røbekk kirkesenter) Merk betaling: Bønn og bevegelse

 

 

Velkommen😊

Rigmor og Eva Julia

Tilbake