Kristussentrert yoga/CrossYoga


Ønsker du å praktisere en treningsform som også handler om meditasjon og bønn? Da kan kanskje Kristussentrert yoga eller CrossYoga være noe for deg?

 

Dette er øvelser for kropp, sjel og ånd- altså for hele mennesket.

CrossYoga er bønn og bevegelse som hjelper deg til å samle deg om Gud og som åpner opp for hvile i Guds nærvær. Det handler ikke om perfekte bevegelser, men du inviteres til å stille deg til rådighet for Guds berøring gjennom pust og bevegelse, bønn og meditasjon. Dette kan hjelpe deg til å falle til ro. Timene avsluttes med avspenning, bønn og velsignelse.

Det vil kunne passe for alle, også for deg som ikke har erfaring med yoga. Timene tilrettelegges og ledes av diakon og CrossYoga-instruktør Rigmor Dahl.

I vinter vil det være sju samlinger på Røbekk kirkesenter:

7., 14., 21. og 28. februar, 7., 14. og 21, mars. Døren åpnes kl. 18. 30 og gir mulighet for en rolig forberedelse til timen. Her kan du få en kopp te, tenne lys eller bare slappe av til timen starter kl. 19.00-20.00.

Praktisk: Ta med komfortable klær, yogamatte, et lite teppe og pute (yogamatte kan for eksempel kjøpes på Biltema eller Jula for ca. kr. 200,-) Det er også mulig å låne yogamatte på Kirkesenteret.

Påmelding/betaling: Kurset har begrenset plass og koster: kr. 500,- Påmelding innen fredag 3. februar. Kontakt: Rigmor Dahl på e- post: rigmor.dahl@molde.kirken.no eller mobil: 950 42 759 mandag – fredag mellom kl. 9. 00-15. 00.

Velkommen😊

Rigmor Dahl

Diakon i Bolsøy samarbeidsområde

Tilbake