Kristussentrert yoga/CrossYoga


Ønsker du å praktisere en treningsform som også handler om meditasjon og bønn? Da kan kanskje Kristussentrert yoga eller CrossYoga være noe for deg? 

 

Dette er øvelser for kropp, sjel og ånd- altså for hele mennesket.

CrossYoga er bønn og bevegelse som hjelper deg til å samle deg om Gud og som åpner opp for hvile i Guds nærvær. Det handler ikke om perfekte bevegelser, men du inviteres til å stille deg til rådighet for Guds berøring gjennom pust og bevegelse, bønn og meditasjon. Dette kan hjelpe deg til å falle til ro. Timene avsluttes med avspenning, bønn og velsignelse.

Det vil kunne passe for alle, også for deg som ikke har erfaring med yoga. Timene tilrettelegges og ledes av diakon og CrossYoga-instruktør Rigmor Dahl.

Velkommen til Crossyoga på Kleive menighetshus:

Vi møtes tre onsdager og to torsdager på Kleive menighetshus:

Vi praktiserer myk Flowyoga og bruker yogamatte i kombinasjon med stol til støtte og tilpasning i forbindelse med øvelsene som du tilpasser etter din dagsform.

15. 22. og 29 mai og 6. 13. juni. Timene er fra kl. 10.00-11.15. 

Praktisk: Ta med komfortable klær, yogamatte, et lite teppe og pute.

Påmelding: sms til Rigmor 950 42 759. Drop in. kr. 100.- pr. time. Betales på Vipps

Velkommen!

 

Velkommen til Crossyoga seks onsdager på Røbekk kirkesenter:

21. og 28.  august og 4. 11. 18. og 25. september. Timene er fra kl. 18. 30- 19.45. Møt opp litt i forkant slik at vi er klare til å starte timen sammen. Her kan du få en kopp te, tenne lys eller bare slappe av til timen starter.

Praktisk: Ta med komfortable klær, yogamatte, et lite teppe og pute (yogamatte kan for eksempel kjøpes på Biltema eller Jula for ca. kr. 200,-) Det er også mulig å låne yogamatte på Kirkesenteret.

Påmelding: innen 19. august. Betaling: Kurset har begrenset plass og koster: kr. 600,- Påmelding til Rigmor Dahl  e- post: rigmor.dahl@molde.kirken.no eller mobil: 950 42 759 mandag – fredag mellom kl. 9. 00-15. 00.

Velkommen!

Rigmor Dahl

Diakon i Bolsøy samarbeidsområde

Tilbake