Fintøyfestival i Molde domkirke


Velkommen til vår første fintøyfestival!  
Molde domkirke lørdag 1. oktober fra kl. 11:00.

 

HAR DU NOE FINTØY DU IKKE BRUKER LENGER?
Med kjoler og finstas er det ofte slik at det blir brukt opp selv om det ikke er slitt, og det kan ha stor gjenbruksverdi for andre. Har du en kjole, dress, slips eller annet fintøy til voksne eller barn som du vil donere til festivalen?
Du kan levere det i kirka, eller til NMS Gjenbruk på bussholdeplassen – merk Fintøyfestival. Eller ring Kristin diakon jobbmobil 900 97 480. Hjertelig takk ❤️

Frist for levering; torsdag 29. sept.

PROGRAM FINTØYFESTIVAL
- Salg av brukte kjoler, dresser og annen finstas 💃🕺🏿 - Auksjon, Landslagstrøye brukt av Kjetil Rekdal ⚽️ Vi tar imot bud (mob 900 97 480), avsluttes 1. oktober kl 14:30. - Kafé m salg av kaffe, kake, vafler ☕️🍰
- Kl11:00 Åpning
- Kl 11:15 Sang av Bolsøya barnegospel
- Kl 12:30 Inspirasjons-foredrag om redesign v/Lisbeth Stavik Tautra
- Kl 13:30 Åresalg. Kanskje vinner du et slips fra Knut Marius Djupvik,
eller en kjole fra biskop Ingeborg? Hovedgevinst; hjemmestrikket Mariusgenser hvor du selv bestemmer størrelse og farger. Strikkes av Vibeke Gjære.

KIRKEKJELLEREN HAR EGEN INNGANG FRA KIRKEKRÅPET (veien bak Aandahls)

Vi vil sette vern av skaperverket i fokus og ha en bærekraftig aktivitet, der folk leverer inn finklær; kjoler, slips, alt av fintøy til voksne og barn, slik at andre kan kjøpe seg flotte og brukte finklær til fest. Inntekten går til menigheten sine misjonsprosjekt i Liberia og Sat7, som er drevet av Misjonsalliansen og Det Norske Misjonsselskap.

Arr: Diakoniutvalget og Grønt utvalg i Molde domkirke. 

Tilbake