Veøya sommeren 2024

Røvik og Veøy menighet i samarbeid med Romsdalsmuseet inviterer til et variert og spennende program på Veøya gjennom sommeren.

Sesongen starter med gudstjeneste søndag 30.juni og avsluttes med gudstjeneste søndag 18.august. Søndagene mellom disse gudstjenesten tilbyr Romsdalsmuseet et flott program.

Søndag 30. juni Gudstjeneste

Gudstjeneste med mulighet for dåp kl. 12.00. (Dåpsønske meldes til kirkekontoret på forhånd.)
Minikonsert etter gudstjenesten ved André Gussiås.
Opplegg for barn både under og etter gudstjenesten.
Mulighet for kort pilegrimsvandring.
Takkofferet går til fondet for Veøy gamle kyrkje.
Ta med mat og drikke.
Prest denne søndagen er Tormod Remøy. Arnfinn Håkon Henøen stiller som organist, i tillegg til musiker André Gussiås. Ellers blir også diakon Rigmor Dahl og menighetspedagog Ingunn Skartveit Folde med.

Søndag 18. august Gudstjeneste

Minikonsert etter gudstjenesten ved Inge Holm Nygaard på harmonium og Kristian Ferenc Sylte på cello.

Takkoffer går til fondet for Veøy gamle kyrkje.

Ta med mat og drikke.

Prest denne søndagen er Jan Erik Syvertsen. Inge Holm Nygaard stiller som organist, i tillegg til musiker Kristian Ferenc Sylte

Hele programmet på Veøya

Klikk på denne lenken for å se hele sommerprogrammet på Veøya, VEØYA sommerprogram 2024 - Romsdalsmuseet

Tidebønner

Alle søndagene gjennom sommeren utenom gudstjeneste-søndagene blir det historisk vandring med besøk i Middelalderkirka og prestegarden, samt mulighet for tidebønn i kirka. Et veiledningshefte knyttet til pilegrimsstien på øya kan du finne her. Et tidebønnshefte til bruk på Veøya finner du her.

Båttransport

Det går båt fra Vestnes kl 09:30, fra Molde kl 10:00 og fra Nesjestranda kl 10:50. BIlletter til båten kan kjøpes ved å trykke på denne lenken:https://museumsbillett.no/no/museum/517/produkt/1